tisdag 14 juni 2011

Fullt ös, medveslös....

Jösses vad den här dagen har gått på i ett... Dagen började med sommarsimskola, skjutsa hit och dit. Hem på en snabbdusch, hämta lite hit och dit igen... In med alla barnen i bilen och så iväg till Jönköping. En snabblunch på IKEA och så in med alla barnen i bilen igen. Och så var det dax för återbesök hos farbror doktorn för Alfred. Allt såg fin fint ut och vi ska tillbaks dit igen om ca 3 månader! Skönt att rören satt där de skulle så att de inte hade trillat ut, kände liksom inte för ännu en operation....
Sen så stod det shopping på schemat för resten av dagen. I helgen är det inte mindre än 3 kalas varav 6 födelsedagsbarn att köpa presenter till. Tror ni jag hittade mycket presenter, nepp... Så nu är frågan: När ska dessa presenter inköpas nu? Ja ja de löser sig säkert;-)
Efter många timmar spenderandes i affären styrde vi hemåt. Eller nej nu ljuger jag, inte hemåt. För vi syrde bilen mot mormor som skulle vara barnvakt till mina busar för jag skulle på gympa möte! De slutade klockan 20, ut och hämta dom och hem igen. När vi nästan var hemma flög hjärtat upp i halsgropen... Vi var centimetrar från att köra på ett rådjur....Allt gick bra och jag hade en blixtsnabb reaktion, trots att jag var dödens trött...
 Douglas hittade dessa coola brillor, han har liksom kommit in i den åldern där han vet precis vad han vill ha...;-) Snart vågar jag knappt köpa ett klädesplagg till honom utan att han är med;-)
Han kom bort lite när vi var inne på kicks... Jag ropade lite men tänkte att han kommer väl fram till slut. Då plötsligt dyker han upp bakom en hylla och har målat hela sina läppar och utanför i hela ansiktet med illrött läppstift. Jag skrattade så jag grät;-) Han tyckte inte att han var så snygg när han fick syn på sig själv i spegeln;-)
 Ja och så denna mannen då... Han hittade dessa solglasögon på Lindex. Givetvis på flickavdelningen, men det var ju bamsemotiv på! Klart att han skulle ha dom, han är ju ursöt i dom;-)! Även drickan valdes en Hello Kitty i rosa, ingen Ben 10 som Douglas.... Han älskar verkligen rosa och röda färger och inget mej imot;-)! Alla andra har säkert ont av det... Tex på sjukhuset frågade de om det var 2 flickor och en pojke som jag hade... De trodde på alvar att Douglas var en flicka...
Och jag har blivit med ajfån;-) ÄNTLIGEN!! Min mobil krashade i backen i torsdag och stendog så jag var bara tvungen att köpa en ny! Nu ska jag bli lika tokiga som alla andra som har en ajfån... De sitter ju jämt med den framför sig och checkar in både på fejjan och kollar allt som går;-) Gött nu kan jag börja blogga från den med!
MEN... Tror ni att den funkade när jag kom hem? Nepp... Fel på något så jag fick sätta mej och ringa runt, sååå jobbigt. Nu behöver jag bara koppla in den i en dator som har itunes.. I min gamla skräpdator funkar inte sånt och oturligt nog kommer inte Jonas hem förrens imorgon... Så nu är den stora frågan: Hur i all världen ska jag klara mej utan telefon tills då?;-)

Ni märker att jag inte bloggat på hela dagen va? Mycket att säga och skriva;-) Ni är duktiga om ni orkat läsa allt skit som jag skrivet! Men ingen blir gladare än jag om ni gör det!!!!

4 kommentarer:

  1. Å va jag gillar din blogg! å så söta barn! Har varit på min äldsta dotters bal i kväll,,, förtår inte vart åren tagit vägen;( kram mona

    SvaraRadera
  2. Jag orkade läsa allt!! Rolig läsning!
    Antar att du sov gott natt:)
    kram

    SvaraRadera
  3. Ha ha! Vad synd att du inte tog kort på Douglas i läppstift. Hade varit lite kul att se! :-D

    Har de BAMSE-glasögon på flickavdelningen? Varför....? :-P

    SvaraRadera
  4. hittat hit via en slump.
    Alltid kul med lite nya bloggar att kika in på,man har ju sina vanliga:)

    Varm kram
    Carola- En 4 barnsmammas bipolära vardag

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!